Trailerele Biodiversității

Trailerele biodiversității

După ce am povestit despre proiectul Atelierele Biodiversității, a venit momentul să vă prezentăm primul concurs organizat în cadrul acestui proiect. Acesta se intitulează Trailerele Biodiversității și este, practic, o competiție de vlogging pe teme legate de natură și biodiversitate dedicat elevilor din clasele V – XII din Sectorul 2 al Municipiului București.

Astfel, în maximum 3 minute, aceștia trebuie să realizeze un clip care să abordeze una din următoarele teme (dar pot fi și altele, dacă se leagă de domeniul mare al biodiversității): să facă referire la natură și biodiversitate, să includă scurte prezentări ale unor specii/familii sau biodiversitatea dintr-un anumit spațiu, să prezinte o arie protejată din România, să prezinte beneficiile pe care natura le aduce mediului urban etc.

Apoi, clipul va fi postat pe YouTube, iar linkul acestuia trimis într-un email la adresa asociațiainformart@gmail.com, care va mai conține numele autorului, școala şi clasa, datele de contact ale acestuia (telefon, e-mail), numele profesorului coordonator (dacă este cazul). Clipurile trebuie să fie recepționate de organizator până la data de 03.11.2023, clipurile primite după această dată nu vor fi luate în considerare! Vor fi acordate următoarele premii, în valoare de 1050 lei: 3 premii de 200 de lei și 3 mențiuni de 150 de lei.

Regulamentul integral al concursului, pe care vă rugăm să îl citiți cu atenție, este disponibil aici.

Atelierele Biodiversității este un proiect realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului București și implementat de Asociația InformART.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.