BiodiversitARTE

BiodiversitARTE

Cel de-al doilea concurs din proiectul Atelierele Biodiversității pe care Asociația InformART îl implementează în Sectorul 2 al capitalei se numește BiodiversitARTE. Este un concurs de arte plastice, în toate formele ei (creion, cariocă, acuarelă, pastel, tempera, ulei, design digital, colaj, mix între forme etc.), destinat elevilor din clasele V-XII din unitățile școlare situate în arealul Sectorului 2 al Municipiului București.

Creațiile trebuie să includă desene/reprezentări grafice prin ale căror mesaje să fie susținută cauza unei specii amenințate din România sau a unei arii protejate sau prin care să îndemne oamenii să reducă o amenințare la adresa biodiversității (de ex. reducerea habitatului). Lucrarea poate să  înfățișeze una sau mai multe specii de plante și/sau animale amenințate care se întâlnesc pe teritoriul României.

Principalele reguli ale concursului BiodiversitARTE

  • Fiecare elev poate participa în cadrul concursului cu o singură lucrare;
  • Formatul lucrării trebuie să fie A3 (297 mm*420 mm), nerespectarea acestuia determinând depunctarea concurentului;
  • Apartenența la o instituție de învățământ din Sectorul 2 (școală, liceu) este o condiție obligatorie.
  • Termenul-limită de depunere a lucrărilor la profesorii coordonatori este 3 noiembrie 2023.

Regulamentul integral al competiției este disponibil aici și vă rugăm să îl citiți cu atenție și să respectați prevederile lui. Este frustrant și pentru noi să fim nevoiți să depunctăm copii talentați, dar competiția este competiție și regulile vor fi respectate. Proiectul Atelierele Biodiversității este realizat cu sprijin de la bugetul local al Municipiului București.

2 thoughts on “BiodiversitARTE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.