Workshop GIS în predare la Iași

GIS Iași workshop

Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir” Iași organizează pe 17 decembrie 2022 evenimentul de multiplicare Innovative Pedagogies in Teaching Natural Sciences with GIS, care va avea loc la Iași, în format fizic. Scopul evenimentului de multiplicare este de a disemina rezultatele și produsele intelectuale ale proiectului realizate pe parcursul celor 3 ani de proiect ERASMUS + KA2 – Innovative Pedagogies for Teaching with Geoinformation. În cadrul evenimentului va avea loc workshop-ul internațional Tools for Teaching with GIS. Tematica evenimentului va include prezentarea unor metode pedagogice inovatoare pentru a dezvolta noi abordări eficiente în predare și pentru a oferi profesorilor pregătirea și resursele necesare de care au nevoie pentru a integra resurse digitale în curriculum-ul pentru geografie și biologie, în acord cu obiectivele dezvoltării durabile.

Evenimentul își propune să promoveze orice idee inovatoare în predarea științelor naturii, cei interesați să prezinte sunt rugați să contacteze organizatorii. Cunoștințele de bază în utilizarea GIS reprezintă un avantaj.

Ambele activități vor fi atestate prin certificate de participare. Reprezentanți ai ESRI Romania vor participa la eveniment. Formularul de înscriere este disponibil aici.

Agenda evenimentului GIS – 17 decembrie 2022

  • 8:30 – 9:00 Înregistrarea participanților
  • 9:00 – 10:30 Bun venit! Prezentarea proiectului
  • 10:30 – 11:00 Coffee Break
  • 11:00 – 12:30 Prezentarea produselor intelectuale (Intellectual Outputs)
  • 12:30 – 13:30 Pauza de prânz
  • 13: 30 – 17:00 Workshop „TOOLs for Teaching with GIS”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.