Cei mai buni Ambasadori

Ambasadorii Speciilor Amenințate ambasadori

Dacă ieri am anunțat câștigătorii ECO-Vlogger S3, a venit momentul să știm cine sunt cei mai buni ambasadori ai speciilor protejate. Am primit 128 de lucrări realizate în, așa cum am anunțat, cele mai variate tipuri de tehnici. Nu a fost ușor să le departajăm, juriul a fost aspru, dar sever (e o glumă, copii!) și am ajuns la concluzia că trebuie să suplimentăm cumva premiile. Astfel că, pe lângă cele cinci premii, care au devenit șase (premiile sunt seturi de pictură, mențiunile, puzzle-uri din lemn, iar pentru a diferenția între ele vom completa cu bidoane de apă și veste reflectorizante personalizate cu proiectul nostru), vom acorda și o serie de mici premii-simbolice (alte șase premii) intitulate Cea mai bună lucrare din școală pentru câteva lucrări din instituțiile care nu au cîștigat nici un premiu.

Juriul a fost alcătuit din Marius Matache, Marian Tudoroiu (Asociația INFORMART), Cristiana Maria Pioarcă-Ciocănea, Anna Steluța Manolache (Universitatea din București). Mulțumiri tuturor profesorilor care au sprijinit inițiativa noastră și aici aș face o mențiune specială pentru Colegiul Tehnic Anghel Saligny, care deși nu a fost implicat direct în proiect (nu avem un acord de parteneriat cu dânșii), a trimis câteva lucrări foarte interesante la concurs. Mulțumiri tuturor participanților, v-ați transformat, pentru câteva ore, în adevărați ambasadori ai biodiversității! Dar, să nu mai lungesc discuția, iată câștigătorii.

 • Premiul I: Briana Marcoci, Școala Gimnazială nr. 88;
 • Premiul II: Maria Isabela Vaida, Liceul Teoretic Benjamin Franklin;
 • Premiul III: Andrei Ilie, Tudor Socolov, pentru lucrarea Oceanul, Școala Gimnazială Nicolae Labiș;
 • Mențiune: Cătălina Elena Chiriță, Colegiul Tehnic Anghel Saligny;
 • Mențiune: Cristina Rezeanu, Școala Gimnazială nr. 95;
 • Mențiune: Maria Calcatinge, Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza.
 • Cea mai bună lucrare din școală, Iana Alexiu, Școala Gimnazială nr 54;
 • Cea mai bună lucrare din școală, Bianca Mănoiu, Școala Gimnazială nr. 84;
 • Cea mai bună lucrare din școală, Maria Fendu, Școala Gimnazială nr. 149;
 • Cea mai bună lucrare din școală, Antonia Dragoman, Școala Gimnazială nr. 195;
 • Cea mai bună lucrare din școală, Fabian Iofciulescu, Complexul Educațional Laude-Reut;
 • Cea mai bună lucrare din școală, Alexandra Puenaru, Școala Superioară Comercială Nicolae Kretzulescu.

Concursul Ambasadorii Speciilor Amenințate a fost organizat în cadrul proiectului Responsabilitate pentru Biodiversitateimplementat de ASOCIAȚIA INFORMART în parteneriat cu Universitatea din București, Centrul de Cercetare a Mediului și Efectuare a Studiilor de Impact (UB-CCMESI) și finanțat de Primăria Sectorului 3 cu fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.