Câștigătorii ECO-Vlogger S3

ECO-Vlogger S3

Am avut 21 de filme în concurs la ECO-Vlogger S3 și a venit momentul mult-așteptat să anunțăm câștigătorii premiilor concursului lansat acum ceva vreme. Mulțumiri tuturor celor care au participat, mulțumiri profesorilor care ne-au sprijinit în a disemina informația către copii! Juriul a fost format din Cristian Florea (creator de conținut, consultant social media), Robert Tache (redactor-șef Radio Seven), Cristiana Maria Pioarcă-Ciocănea (Universitatea din București), Marian Tudoroiu (Asociația InformART). Dar să nu mă mai lungesc cu vorba, iată câștigătorii celor 5 premii.

  • Premiul I: Theodor Constantin Lucan, Complexul Educațional Laude-Reut;
  • Premiul II: Nicolae Daniel Tache, Școala Gimnazială nr 54;
  • Premiul III: Maria Alexandra Tatu și Ana-Maria Ieremie, Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza;
  • Mențiune: Anastasia Negoescu, Școala Gimanzială nr. 149;
  • Mențiune: Alexandra Marin, Școala Superioară Comercială Nicolae Kretzulescu.

Theodor a fost câștigător detașat, 3 din cei 4 jurați l-au văzut pe primul loc, cel de-al 4-lea pe locul II. Anastasia și Alexandra au avut fix aceeași medie. Între Nicolae Daniel și Maria Alexandra au fost 6 sutimi. Felicitări, copii, sper că v-ați distrat învățând și vorbind despre biodiversitate la ECO-Vlogger S3! Iată și clipul câștigătorului.

ECO-Vlogger a fost organizat în cadrul proiectului Responsabilitate pentru Biodiversitateimplementat de ASOCIAȚIA INFORMART în parteneriat cu Universitatea din București, Centrul de Cercetare a Mediului și Efectuare a Studiilor de Impact (UB-CCMESI) și finanțat de Primăria Sectorului 3 cu fonduri nerambursabile de la bugetul local.

One thought on “Câștigătorii ECO-Vlogger S3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.