ECO-Vlogger S3

ECO-Vlogger S3

Actualizare 8 noiembrie: Termenul-limită de trimitere a clipurilor este 15 noiembrie!

ECO-Vlogger S3 este o competiție de vlogging dedicată elevilor din Sectorul 3 al Municipiului București din clasele V-XII, ce are ca scop creșterea conștientizării tinerei generații cu privire la problemele ce afectează biodiversitatea la nivel național și global. Printre subiectele ce pot fi abordate în clipuri de cei interesați se numără: prezentarea unei arii protejate din România, evidențierea beneficiilor pe care natura le aduce mediului urban, prezentări ale unor specii/familii de plante sau animale sau biodiversitatea dintr-un anumit spațiu.

Competiția are loc în perioada 19 septembrie – 8 noiembrie 2022 și se desfășoară în cadrul proiectului Responsabilitate pentru Biodiversitate, implementat de ASOCIAȚIA INFORMART în parteneriat cu Universitatea din București, Centrul de Cercetare a Mediului și Efectuare a Studiilor de Impact (UB-CCMESI) și finanțat de Primăria Sectorului 3 cu fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Cred că e nevoie să intrăm în lumea lor, a tinerilor, degeaba vrem noi să citească, dacă ei preferă online-ul. Încercăm să îi convingem să folosească tehnologia și în scop educațional, nu doar pentru divertisment, mai ales că tinerele generații sunt foarte preocupate de problemele de mediu. În plus, sunt mai receptivi la oameni de vârsta lor decât la adulți, indiferent cât de cool reușesc să fie aceștia din urmă.

Marius Matache, Președinte ASOCIAȚIA INFORMART

Cum mă înscriu la ECO-Vlogger S3

Pe scurt, lucrurile se petrec cam așa:

  • Realizezi un clip care are ca subiect natura și biodiversitatea;
  • Clipul trebuie să nu depășească 3 minute;
  • Urci clipul pe YouTube;
  • Trimiți linkul clipului postat pe YouTube într-un email la adresa asociațiainformart@gmail.com până cel târziu 8 noiembrie 2022;
  • Adaugi în email: numele autorului, școala şi clasa, datele de contact ale acestuia (telefon, e-mail), numele profesorului coordonator (dacă este cazul).

Fiecare elev poate participa în cadrul concursului cu un singur clip! Apartenența la o instituție de învățământ din Sectorul 3 este o condiție obligatorie. Regulamentul complet al competiției este disponibil aici.

Vor fi acordate următoarele premii, în valoare de aproximativ 1800 lei:

  • Premiul I: Camera video sport;
  • Premiul II: Camera video sport;      
  • Premiul III: Camera video sport;
  • Două mențiuni: carduri MicroSD.

3 thoughts on “ECO-Vlogger S3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.