Bicicliști pentru Biodiversitate

Bicicliști pentru Biodiversitate

Dacă locuiți în Sectorul 3, sunteți invitați de ASOCIAȚIA INFORMART și Universitatea din București (Centrul de Cercetare a Mediului și Efectuare a Studiilor de Impact) la o lecție deschisă în Parcul Natural Văcărești. De preferat, pe două roți, pentru că se intitulează Bicicliști pentru Biodiversitate, părinți și copii pasionați de bicicletă sunt așteptați pe 18 septembrie, ora 09.30 – 09.45 la intrarea din Str. Săvinești.

Evenimentul include o scurtă prezentare a parcului și speciilor prezente aici, dar și două trasee de bicicletă premarcate din arealul parcului, unul pe dig, celălalt printre bălțile din parc. Acțiunea de educație informală are ca obiective specifice creșterea gradului de responsabilitate față de biodiversitate, în special specii și habitate protejate, promovarea carierelor în domeniul mediului înconjurător, cu accent pe cele legate de biodiversitate, prin intermediul interacțiunii cu profesioniști în domeniu și dezvoltarea nivelului de cunoștințe legate de specii protejate și arii protejate.

Pentru înscrieri vă rugăm să accesați și completați formularul acesta până cel târziu vineri, 16 septembrie 2022.

Evenimentul Bicicliști pentru Biodiversitate are loc în cadrul proiectului Responsabilitate pentru Biodiversitate, implementat de ASOCIAȚIA INFORMART, în parteneriat cu UNIVERSITATEA DIN BUCUREȘTI (Centrul de Cercetare a Mediului și Efectuare a Studiilor de Impact) și finanțat de Primăria Sectorului 3, cu fonduri nerambursabile de la bugetul local. Proiectul se desfășoară în perioada Iulie – Decembrie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.