Training pentru profesorii de chimie din Sectorul 3

training profesori chimie

ASOCIAȚIA INFORMART, în colaborare cu partenerii săi Universitatea din București și Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Materialelor, organizează o sesiune de training pentru profesorii de chimie din Sectorul 3 al Municipiului București (atât licee, cât și școli generale). Trainingul se desfășoară în cadrul proiectului CHIMIE360 – Împreună în lumea chimiei, finanțat de Primăria Sectorului 3 din fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Printre subiectele abordate se numără chimia practică și posibilitățile de a face experimente în școală, aplicații digitale de chimie disponibile pe dispozitive mobile, precum și despre câteva lucruri descoperite în chimie în ultimii ani, precum chimia verde și exemple recente de metode sintetice de reciclare a PET-urilor, sticlă verde și obținerea hidrogenului din apă sau a metanolului din metan, molecule capabile să acționeze ca un comutator sau istoria unor compuși care au schimbat societatea.

Lectorii invitați sunt cadre didactice universitare ale Facultății de Chimie din Universitatea din București și cercetători ai Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Materialelor, membri ai echipei Chimie360.

Întâlnirile se vor desfășura în zilele de 4 și 5 decembrie 2021, între orele 09.00-13.00, pe platforma Zoom. Informații suplimentare despre training pot fi obținute prin e-mail la adresaa asociatiainformart[at]gmail.com.

Photo by Kindel Media from Pexels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.