CHEM-Cariere

CHEM-Cariere

Concluziile proiectului CHIMIE360 – Împreună în lumea chimiei vor fi prezentate cu ocazia conferinței CHEM-Cariere. Aceasta va avea loc vineri, 3 decembrie 2021, începând cu ora 12.30, în format hibrid (invitații vor fi live din Rectoratul Universității din București, iar publicul va putea urmări evenimentul online).

Printre invitații ce vor susține prezentări se numără Daniel Funeriu, ministru al educației în perioada 2009 – 2012 și doctor în chimie al Universității din Strasbourg, Niculina Hădade, conferențiar în cadrul Facultății de Chimie a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Marian Tudoroiu, consilier de carieră și vicepreședintele Asociației INFORMART, Cristian Gârbea, manager operațional al companiei farmaceutice Microsin SA.

Cu această ocazie vor fi acordate și premiile concursului FAN-Chimie, desfășurat în perioada octombrie – noiembrie 2021 și dedicat elevilor din școli și licee din Sectorul 3 al Municipiului București. De asemenea, Marius Matache, doctor în chimie și “alchimistul” muzicii folk românești, va susține un scurt recital. Evenimentul CHEM-Cariere va fi transmis live pe pagina de facebook Chimia pe mâini bune.

Proiectul CHIMIE360 – Împreună în lumea chimiei este implementat de ASOCIAȚIA INFORMART, în parteneriat cu Universitatea din București și Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Materialelor (INCFDM), și finanțat de Primăria Sectorului 3, cu fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.