Cursuri certificate GRI

GRI

Când vine vorba de CSR, dacă e o persoană căruia i-aș cere o părere avizată, aceea ar fi Cristina Bălan. Evident, nu e singura, dar ea e prima la care mă gândesc. De aceea, m-a încântat teribil informația că vor organiza primele cursuri certificate G4 în România prin CSR BootIQ, dovedind că știu să facă proiecte importante pentru comunitate. CSR BootIQ este partener al Global Reporting Initiative în România.

Cu acest curs venim în sprijinul companiilor care, conform Directivei UE 95/ 2014, vor fi obligate să raporteze informații non-financiare și care doresc să își pregătească resurse umane proprii pentru utilizarea G4 ca standard de raportare. De curs pot beneficia atât reprezentanți ai IMM-urilor care vor să intre în lanțul de valoare al marilor companii ca furnizori sau distribuitori, cât și reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale care derulează programe de CSR. Cristina Bălan, Managing Partner al CSR BootIQ și trainer autorizat GRI.

Companiile ce utilizează certificarea GRI dezvăluie cele mai critice aspecte al impactului pe care îl au asupra mediului, societății și economiei, fie el pozitiv sau negativ. Sunt oferite astfel informații credibile, relevante și standardizate care permit evaluarea oportunităților și riscurilor și luarea deciziilor atât pentru afacere, cât și pentru acționari. G4 este creat pentru a fi universal valabil pentru organizații de orice tip și din orice sector din întreaga lume. Global Reporting

Primul curs certificat GRI va avea loc pe 28 și 29 septembrie, va fi susținut în limba română și va fi găzduit de ING Bank. Numărul maxim de participanți la acest curs este de 16. La sfârșitul celor două zile de training, participanții vor ști:

  • cum să folosească instrumentul de raportare G4;
  • care sunt pașii într-un proces de raportare și
  • cum să coordoneze un astfel de proces în organizația în care lucrează.

În plus, cursanții vor fi familiarizați atât cu modul în care GRI evaluează un raport de sustenabilitate elaborat în conformitate cu standardul G4, cât și cu procesul de verificare în raportarea de sustenabilitate. Certificatul de participare la curs va fi eliberat direct de GRI. Până vineri, 4 septembrie, puteți beneficia de oferta early bird.

Pentru informații suplimentare vizitați site-ul www.csr-bootiq.com, secțiunea Training sau contactați instituția organizatoare pe adresa info@csr-bootiq.com sau la telefon 021.665.4327.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.