Despre noi

Roconferinte.ro este un portal de cercetare a mediului, ce vine in ajutorul celor care îşi desfăşoară activitatea educaţională sau profesională în acest domeniu. Mediul, prin complexitatea acestuia, reprezintă o inepuizabilă sursă de dezvoltare a unor noi direcţii de cercetare. Acest fapt duce la existenţa unui număr ridicat de iniţiative în domeniu şi, implicit, la cererea unui număr ridicat de persoane ce prezintă interes în aspecte de cercetare a mediului.

Pentru o bună  desfăşurare a acestor activităţi, presupunând atât obţinerea unor rezultate deosebite, cât şi implicarea unui număr cât mai ridicat de persoane competente, este nevoie de existenţa unor mijloace de diseminare a informaţiei. Aici intervenim noi, cei care am pus bazele proiectului de faţă. Principalul obiectiv al proiectului este crearea unei punţi de legătură între manifestările ştiinţifice, atât la nivel naţional, cât şi internaţional, şi studenţii, masteranzii, doctoranzii sau cercetătorii români, ce au drept domeniu de activitate studierea, respectiv cercetarea mediului.

Pe site-ul roconferinte.ro veţi găsi articolele împărţite în 5 categorii, respectiv: burse, conferinţe, cursuri, oferte de angajare şi proiecte. Articolele aparţinând fiecărei categorii reprezintă, de fapt, o prezentare succintă a unor activităţi de cercetare a mediului, activităţi ce dau nume, de altfel, fiecărei categorii amintite mai sus. De asemenea, fiecare articol redirecţionează cititorul către adresa oficială a respectivei acţiuni, unde are acces la informaţia completă, proiectul îndeplinindu-şi astfel obiectivul principal.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.